Kishegyesiek atlétika sikere

December 20-án tartották meg Újvidéken a már hagyományos nemzetközi újévi fedett pályás atlétika versenyt. A versenyen Szerbia több mint 30 klubja, valamint Szlovénia és Bosznia és Hercegovina ifjú atlétái vettek részt. A kishegyesi „Ady Endre” Kísérleti Általános Iskolát négy versenyző képviselte: Világos Adriana, Zorad Vanja, Halász Zoltán és Maksimović Dejan. Világos Adriana és Zorad Vanja a 2004-es lányok korosztályában indultak Vortex versenyszámban. Világos Adriana első helyezett lett, Zorád Vanja pedig harmadik.  Halász Zoltán a 2005-ös fiúk korosztályában távolugrás versenyszámban indult, de sajnos nem járt sikerrel. Maksimović Dejan a 2002-es fiúk korosztályában indult magasugrásban. Dejan első helyezést ért el ebben a kategóriában. Gratulálunk nekik és további sok sikert!

 

novogodisnji miting 3novogodisnji miting 1

 

3 thoughts on “Kishegyesiek atlétika sikere

 • 2015-12-22 at 5:48 du.
  Permalink

  ELNÉZÉST KÉREK, DE MILYEN ATLÉTIKAI SPORTSZÁM AZ A “” VORTEX “” . FUTÁS ?? GERELYHAJÍTÁS ?? UGRÁS ?? VALAMILYEN DOBÁS ??……

   • 2015-12-22 at 9:18 du.
    Permalink

    FŐSZERKESZTŐ ÚR, KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT. A MAGA VÁLASZÁBAN FELTÜNTETETT, INTERNETES CÍMEN LÁTHATÓ, A RÖGBILABDÁHOZ HASONLÓ, LABDAFÉLESÉG. A SZLOVÉN ÚTMUTATÁS ALAPJÁN SIKERÜLT ELKÉPZELNI. TOVÁBBI SIKERES MUNKÁT, ÉS KEGYELEMBEN TELJES BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKBEN LÉGYEN RÉSZE A SZÓ BESZÉD MUNKATÁRSAINAK..

Comments are closed.

%d blogger ezt szereti: