Kishegyesen és Topolyán is járt a tartományi delegáció

A mai napon Topolyán bemutatták a topolyai szennyvíztisztító terveit, továbbá helyszíni delegáció tekintette meg a kiépítés leendő helyszínét. Kishegyes község számára is fontos, hogy a jövőben Topolya megoldja a város szennyvizének tisztítását, hiszen ezzel egy lépéssel közelebb kerülünk a folyót érő szennyezés megállításához.

A helyszínen jelen volt Pásztor István, a vajdasági képviselőház elnöke és Igor Mirović tartományi kormányfő is, akik a leendő beruházás megtekintése mellett tárgyalóasztalhoz ültek az AIK “Bačka Topola” DOO, Perutnina Ptuj – Topiko Doo és az IM Topola cégek vezetőivel. A topolyai látogatást követően Kishegyesre is ellátogattak, hogy személyesen győződjenek meg a Krivaja folyó állapotáról.

Képeink a Kishegyes látogatás alkalmával készültek.

 

One thought on “Kishegyesen és Topolyán is járt a tartományi delegáció

  • 2018-06-18 at 3:20 du.
    Permalink

    Mindenki tudja, hogy az a három cég szennyezi és tette tönkre a Krivajt. A kérdés az, hogy megint csak volt egy szép kis találkozó ígéretekkel, vagy konkrét változások lesznek és mikor és addig még hány bajsai, hegyesi, szeghegyi és bácsfeketehegyi ember élvezi az illatot és mérgezi a testét.

    Reply

Várjuk véleményét

%d blogger ezt szereti: