Erdélyi focitorna

Május 14-én iskolánk tanulói, akik az Egység Futball Klub U12-es csapatában játszanak, Erdélyben Kolozsváron vettek részt, a Dribli Erdélyi Gyermekfoci Klub által szervezett nemzetközi focitornán. A 2. Dribli Majális elnevezésű versenyen, melynek fővédnöke Kű Lajos egykori magyar válogatott focista volt, az Egység csapata mellett részt vettek még a Ferencvárosi Torna Club, a Szászrégen, a CFR 1907, a Sporting Cluj és a Dribli FC korosztályos csapatai is. A csapat eredményei:

CFR – Egység 9:0

Egység – Ferencváros 0:4

Sporting – Egység 3:0

Egység – Szászrégen 2:2

Dribli FC – Egység 4:0

Sajnos a mezőny túl erősnek bizonyult a csapat számára, így az elért döntetlen is bravúrnak számít. Ahogy mondani szokás, nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos. A játékosok így is egy nagy élménnyel és hasznos nemzetközi tapasztalatokkal lettek gazdagabbak.

A csapat tagjai: Ábrahám Tamás (4.b), Bacsó Dominik (7.b), Bacsó Ervin (6.b), Bakanics Levente (6.c), Brezovszki Márk (5.a), Cékus Áron (4.c), Hornyák Dušan (5.b), Majoros Dominik Boris (5.b), Őri Ferenc (4.b), Rózsa Egon (4.b), Talpai Tianna (4.a)

Edző: Keszeg Antal

Az utazás Kőműves Dénes az Egység Futball Klub elnöke és kishegyesi vállalkozók jóvoltából valósult meg. Ez úton is köszönet érte!

A képeket Keszeg Erzsébet készítette, illetve a Dribli Erdélyi Gyermekfoci Klub Facebook oldaláról származnak.

 

Fülöp Valentin

Fülöp Valentin

Iskolahírek - szerkesztő at Szó-Beszéd Online
Fülöp Valentin

Latest posts by Fülöp Valentin (see all)