Bakonyi táborozás

A Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt. jóvoltából 14 diákunk táborozhatott a Bakonyban. A gazdag program keretén belül kézműves foglalkozásokon vehettek részt, ahol fonott kalácsot készítettek, kenyeret sütöttek kemencében, végigjárták a Hubertlaki tanösvényt, ahol a térkép nélküli tájékozódással és a nyomkövetéssel ismerkedhettek meg, jártak vadasparkban, Tihanyban fürödtek a Balatonban, megismerkedtek a vadgazdálkodással, az állati preparátumok készítésével, céllövészetben versenyeztek, sportoltak, megismerkedtek a vadászkürttel és annak különböző jelzéseivel, megnézték a Tapolcai-tavasbarlangot, ahol csónakázhattak is.

Az alábbi tanulók vettek részt a táborozáson: Hajdú Hanna (8.a), Janó Vanda (8.a), Nagy Petra (8.a), Süli Vivienn (8.a), Szlancsik Noémi (8.a), Éter Réka (8.b), László Lilla (8.b), Papp Tamara (8.b), Csincsák Kevin (8.c), Gál József (8.c), Paróczi Tamás (8.c), Kovács Kiara (7.b), Zorad Vanja (7.c), Bácsi Virág (6.c)

A diákokat Gál Lídia és Szarka Zsófia kísérték el.

Köszönjük a Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt.-nek, hogy idén is lehetővé tették diákjaink számára ezt a tartalmas kirándulást, külön köszönet Istvánffy Alexandrának a szervezésért.

A képeket Szarka Zsófia készítette.

Fülöp Valentin

Fülöp Valentin

Iskolahírek - szerkesztő at Szó-Beszéd Online
Fülöp Valentin

Latest posts by Fülöp Valentin (see all)

Várjuk véleményét